Teamtraining bij ZorgOn

Zorgon“In 9 maanden tijd groeide ons bedrijf van 3 naar 10 man, en sommige collega’s hadden elkaar nog nooit ontmoet. Het werd dus hoog tijd om eens nader met elkaar kennis te maken. We organiseerden daarom een teamdag. Omdat een en ander voorafging aan ons eindejaarsfeest waren we opzoek naar iets luchtigs, iets leuks, maar wel iets met serieuze boodschap. ‘Meer met Teams’ leek ons een interessante partij hierin te ondersteunen.


Onze vraag werd adequaat opgepakt en een goede verkenning van onze specifieke situatie en vraagstukken is wat er volgde. Het resultaat? Een voor ons op maat gesneden programma dat werd verzorgd door een deskundige begeleider die de groep uitstekend aanvoelde. In de goed doordachte en leuke spel- en workshop elementen zocht hij soms de confrontatie met het team, of liet hij het juist op zijn beloop om de zaken uitgesproken te krijgen. Af en toe heel serieus, maar er is ook veel gelachen.

Iedereen kijkt met veel plezier terug op deze ervaring. Missie geslaagd dus, en een prima prijs-kwaliteitverhouding. Voor het nieuwe jaar geldt dan ook dat we periodiek een teamdag zullen laten verzorgen door Meer met Teams.”

Bas van Dijk, Alg. Directeur Zorgon BV