Teamtraining: ons aanbod

Aan de slag met teamontwikkeling?

Onze doelstelling: teams die op eigen kracht resultaat boeken omdat de verschillen worden omarmd en het hart voor elkaar openstaat.
In onze trajecten gaan we op verschillende manieren te werk om de verandering binnen uw team of organisatie duurzaam te laten zijn, zoals: teambijeenkomsten, terugkomdagen, individuele coaching en tussentijds oefenen in tweetallen of kleine groepjes.
De TeamSpiegel™ biedt een snelle start en gedegen basis om met teamontwikkeling aan de slag te gaan. Weet u al wat u wilt? Kijk dan eens bij onze ontwikkelthema’s of de specials.

Maak kennis met onze werkwijze!

Basis: de TeamSpiegel

  • De TeamSpiegel™ geeft inzicht in de 6 aspecten van goed presterende teams
  • Alle teamleden ontvangen een wetenschappelijk gevalideerde vragenlijst over de samenwerking
  • In een zorgvuldig gesprek over de TeamSpiegel resultaten (mét het team en niet over het team) worden de teamleden samen eigenaar van de ontwikkeling van het team
vervolg teamtraining

Wij zijn trots om te werken met:

teamtraining ziekenhuis radboud umc nijmegen teamtraining amsterdam stedelijk museum teamtraining-gemeente-utrecht or-training-mvo-nederland-utrecht teamtraining utrecht hogeschool voor kunsten utrecht teamtraining-umc-utrecht teamtraining ggd flevoland lelystad teamtraining amsterdam paradiso teamcoaching hogeschool arnhem nijmegen MEER
[section]

Daag ons uit!

Wij denken graag met u mee in een (vrijblijvend) voorgesprek waarin het onderzoek begint naar een veilig leerklimaat in úw team, afdeling of organisatie. Mail onds info@meermetteams.nl, lees meer over ons of vul ons contact formulier in.

    Uw naam:

    Uw telefoonnummer:
    [/col340] [/section]