Teamtraining – conflicten en spanningen benutten om te groeien als team

Teamtraining – elk conflict biedt een kans te groeien als team

Teamtraining - conflicten en spanningen benutten om te groeien als teamIn haar ontwikkeling gaat een team door allerlei ‘spanningen’. Het is een natuurlijk proces waardoor je een gezamenlijke manier van werken vindt, waarbinnen je de verschillende kwaliteiten benut. Veel teams stagneren in dit proces. Succesvolle teams groeien door deze spanningen en stijgen boven zichzelf uit!

De teamdag is oplossingsgericht; we gaan aan de slag met sluimerende conflicten of discussies die nu spelen. We werken daarbij met de escalatietrap van Glas. Teamleden worden bewust van de verschillende typen conflicten en leren hoe ze zelf eigenaarschap kunnen nemen op het proces. Teamleden krijgen zin in conflicten!

[cycloneslider id=”reacties-van-deelnemers-2″]

Wat levert deze training op?

 • Opluchting en nieuwe energie
 • Meer inzicht in elkaars kwaliteiten en valkuilen
 • Meer vertrouwen in elkaar
 • Uw team plukt de vruchten van conflicten en spanningen
 • Meer bevlogenheid en motivatie en betere teamresultaten

Deze training is geschikt voor teams die hun volle diversiteit en potentie willen benutten. (Reguliere teams, managementteams, ondernemingsraden)

Onze interventies duren minimaal een halve dag, waarna we samen met u bekijken wat de volgende stap is voor uw team. In het voor- en nagesprek zorgen we met de teamleider hoe de training maximaal effect in de praktijk krijgt.

Kennismaken?

Wij maken graag kennis in een (vrijblijvend) voorgesprek waarin het onderzoek begint naar de unieke kwaliteit van úw team.

Mail ons (info@meermetteams.nl), of vul onderstaand contact formulier in:

  Uw naam

  Uw email

  Uw telefoonnummer

  Uw bericht

  Wij zijn trots om te werken met o.a:

  logocombiwell logostedelijkmuseum logo-nazl
  MEER