Teamtraining: Kwaliteiten én verschillen benutten

rolverdeling - wij zijn in staat onze taakverdeling aan te passen zodat iedereen zijn kwaliteiten echt kan inzetten - waar of niet waar

Verschillen in het team kunnen voor spanning zorgen, maar hoe diverser het team, hoe meer potentieel het heeft. In deze training leert het team dat potentieel te onderzoeken en te benutten.

Inzicht in kwaliteiten van jezelf en de ander is een mooie eerste stap. Hulpmiddelen en tests zoals de Belbin, DISC en het kwaliteitenspel helpen om inzicht te krijgen in elkaars drijfveren, communicatiestijlen, kwaliteiten en valkuilen.

De verschillende kwaliteiten erkennen, waarderen, en benutten is het proces dat het meeste (team) werk vraagt. Sommige kwaliteiten zijn misschien minder populair of lijken in eerste instantie voor vertraging te zorgen op de taak terwijl ze erg waardevol zijn voor het groepsproces.

Wij denken graag met u mee

Wij maken graag kennis in een (vrijblijvend) voorgesprek waarin het onderzoek begint naar een veilig leerklimaat in úw team, afdeling of organisatie. Bel of mail ons (030-2270461 / info@meermetteams.nl), lees meer over ons of vul ons contact formulier in.


  Uw naam:

  Uw telefoonnummer:
  Verder kijken? Bekijk ook eens onze andere trainingen!

  Basis: de TeamSpiegel

  • De TeamSpiegel™ geeft inzicht in de 6 aspecten van goed presterende teams
  • Alle teamleden ontvangen een wetenschappelijk gevalideerde vragenlijst over de samenwerking
  • In een zorgvuldig gesprek over de TeamSpiegel resultaten (mét het team en niet over het team) worden de teamleden samen eigenaar van de ontwikkeling van het team
  vervolg teamtraining