Teamtraining – kijk samen in de TeamSpiegel

ferarihomepage

Teamtraining: kijk samen in de TeamSpiegel

Uit menig onderzoek (van der Meer, Vroemen, Lingsma, etc.) blijkt dat een presterend team:

  • Hecht is
  • Elkaar vertrouwt
  • Feedback geeft én ontvangt
  • Weet waartoe zij bestaat
  • Rollen verdeelt op kwaliteiten
  • Bewust is van zijn krachten en zwaktes
  • Een leuke, veilige en uitdagende plek is om te werken

De TeamSpiegel™ geeft inzicht in deze succesfactoren. Alle teamleden ontvangen een wetenschappelijk gevalideerde vragenlijst over de samenwerking in het team. Door een zorgvuldig gesprek (mét het team en niet over het team) over de TeamSpiegel resultaten worden de teamleden samen eigenaar van de ontwikkeling van het team.

Bij het bespreken van de resultaten gaat het zowel over inhoud als over de manier waarop dat gebeurt. Hoe is het contact tussen de teamleden en wat voor patronen zien wij én zien jullie zelf (herhaling van zetten, niet/wel naar elkaar luisteren etc)?

Wij maken graag kennis in een (vrijblijvend) voorgesprek waarin het onderzoek begint naar de unieke kwaliteit van úw team.

Mail ons (info@meermetteams.nl), lees meer over ons of vul ons contact formulier in.

Wat u van ons kunt verwachten!

Klanten over de training met de TeamSpiegel:

“.. Deze trainers denken op maat met je mee en zijn zeer zorgvuldig in voor- en na-bereiding van een inspirerende dag!” – Sjoukje Egberts-Bosma, Landstede

“.. De samenwerking is ons erg goed bevallen. Het team is met meer begrip voor elkaar weer aan het werk gegaan. De samenwerking verloopt op een soepelere manier en elk teamlid is zich meer bewust van zijn eigen handelen. ..”
– Martien Peerdeman, HKU

“.. De TeamSpiegel was een fijne methode om met elkaar de samenwerking te bespreken. De teamdag is zeer goed ontvangen en was een doorbraak in onze samenwerking. Na drie maanden rolt de bal nog steeds! ..” – Theo Winkelmolen en Veronique Plum, Hogeschool Zuyd

Meer informatie?

Het teamtraject met de TeamSpiegel™ bestaat uit drie stappen:

onzeaanpak

Klik hier om meer te lezen over onze aanpak

Wij zijn trots om te werken met o.a:

logocombiwell logostedelijkmuseum logo-nazl
MEER