Kijk samen in de Spiegel

Teamtraining: kijk samen in de TeamSpiegel

De TeamSpiegel™ geeft inzicht in de succesfactoren van gezonde en effectieve teams. Uit eigen onderzoek en dat van anderen (van der Meer, Vroemen, Lingsma, etc.) blijkt dat een presterend team:

 • Hecht is
 • Elkaar vertrouwt
 • Feedback geeft én ontvangt
 • Weet waartoe zij bestaat
 • Rollen verdeelt op kwaliteiten
 • Doelen en rollen helder heeft

Aanpak

Alle teamleden ontvangen een wetenschappelijk gevalideerde vragenlijst over de samenwerking in het team. Door een zorgvuldig gesprek (mét het team en niet over het team) over de TeamSpiegel resultaten worden de teamleden samen eigenaar van het teamontwikkelplan.

Bij het bespreken van de resultaten gaat het zowel over inhoud als over de manier waarop dat gebeurt. Hoe is het contact tussen de teamleden en wat voor patronen zien wij én zien jullie zelf (herhaling van zetten, niet/wel naar elkaar luisteren etc)?

Wij maken graag kennis in een (vrijblijvend) voorgesprek waarin het onderzoek begint naar de unieke kwaliteit van úw team.

Bel of mail ons (030-2270461 / info@meermetteams.nl), lees meer over ons of vul ons contact formulier in.

Wat u van ons kunt verwachten

“.. Deze trainers denken op maat met je mee en zijn zeer zorgvuldig in voor- en na-bereiding van een inspirerende dag!” – Sjoukje Egberts-Bosma, Landstede

“.. De samenwerking is ons erg goed bevallen. Het team is met meer begrip voor elkaar weer aan het werk gegaan. De samenwerking verloopt op een soepelere manier en elk teamlid is zich meer bewust van zijn eigen handelen. ..”
– Martien Peerdeman, HKU

“.. De TeamSpiegel was een fijne methode om met elkaar de samenwerking te bespreken. De teamdag is zeer goed ontvangen en was een doorbraak in onze samenwerking. Na drie maanden rolt de bal nog steeds! ..” – Theo Winkelmolen en Veronique Plum, Hogeschool Zuyd

Verder kijken? Bekijk ook eens onze andere trainingen!

Basis: de TeamSpiegel

 • De TeamSpiegel™ geeft inzicht in de 6 aspecten van goed presterende teams
 • Alle teamleden ontvangen een wetenschappelijk gevalideerde vragenlijst over de samenwerking
 • In een zorgvuldig gesprek over de TeamSpiegel resultaten (mét het team en niet over het team) worden de teamleden samen eigenaar van de ontwikkeling van het team
vervolg teamtraining

Daag ons uit!

Wij denken graag met u mee in een (vrijblijvend) voorgesprek waarin het onderzoek begint naar een veilig leerklimaat in úw team, afdeling of organisatie. Mail ons (info@meermetteams.nl, lees meer over ons of vul ons contact formulier in.

  Uw naam:

  Uw telefoonnummer: